Aktuality

Veřejné projednání důležité silniční stavby I/35 Turnov – Úlibice – přivaděč Zelený Háj se bude konat v turnovském kulturním centru

15.02.2024 10:52

Krajský úřad Libereckého kraje nařídil veřejné projednání záměru stavby přeložky silnice č. II/283 v trase mezi obcemi Žernov a Tatobity až po napojení na stávající silnici č. II/283 před osadou Hořensko v obci Slaná. Veřejné projednání se bude konat v pondělí 12. února 2024 od 16:00 hodin v sálu Kulturního centra Turnov – Střelnice, Markova 311, Turnov.

Ředitelství silnic a dálnic s. p., oznamovatel stavby, plánuje postavit 6,250 kilometru dlouhou přeložku silnice II/283. Odbor životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Libereckého kraje na základě zjišťovacího řízení dospěl k závěru, že daný záměr má významný vliv na životní prostředí a bude posuzován podle zákona. Záměr se týká obcí Stružinec, Tatobity, Veselá a Žernov, katastrálních území Tuhaň u Stružince, Tatobity, Žlábek, Veselá u Semil a Žernov.

S textem dokumentace, včetně všech příloh, se lze seznámit na www.cenia.cz/eia, kód záměru LBK724 https://portal.cenia.cz/eiasea/detail/EIA_LBK724?lang=cs

Zadejte text

Stavební stavy mostů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login